OM VISBY YOGA & MASSAGE

Visbyoga och Massage ligger i södra Visby. Jag och min sambo delar en vision om att hjälpa människor och vi har de senaste åren skapat en oas på Gotland där vi undervisar och behandlar. Vi är båda utbildade instruktörer och lärare i Touch for Health och har klasser och behandlar i Visby Dojo. En dojo är en lokal där en traditionell japansk konstart utövas. Ordet kan uttydas platsen för studier alternativt en plats där Vägen utövas; den sistnämnda uttydningen anspelar starkt på zen. Dō betyder konst och jō plats. Ordet förknippas idag mest med budo, i västvärlden. Men för buddhistmunkarna är det i första hand en plats för studier, men också för meditativa övningar.

Vi jobbar tillsammans med olika typer av behandlingar som; Kinesiologi, Touch for Health, Kroppsbalansering, Biomagnetism, Yoga och Massage i en vacker miljö inspirerad av japansk design.

Genom min bakgrund som sjuksköterska och massör har jag sett och lärt mig mycket om människans hälsa. Jag är övertygad om att yoga och massage kan hjälpa kroppen och sinnet till en jämnare balans i vardagen. Vi ses i Dojon!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close