YOGA

Yoga är ett sätt för kroppen och sinnet att mötas. Genom yoga kan var och en hitta ett inre lugn där du kan andas och komma närmare dig själv. Genom solhälsningar, stående och sittande övningar tar vi oss igenom en resa mot harmoni och balans.

Hatha Yoga

Hathayoga är den i Europa mest kända formen av yoga, där man föreställer sig att man kan skapa balans i kroppens ”energisystem” för att uppnå fysisk och psykisk hälsa och utveckling. Metoderna som används är reningsprocesser – shatkarma, kroppsställningar – asana, andningskontroll – pranayama, koncentrationsövningar och meditation.

MediYoga

MediYoga är utvecklad i Sverige och den enda i sitt slag. Det är en medicinsk och terapeutisk yogaform som idag används på cirka 200 svenska sjukhus och vårdcentraler som förebyggande behandling med stor framgång.

Denna form av yoga är en mindre rörlig yogaform där ålder, psykiska eller fysiska hinder inte spelar någon roll.

Lunch Yoga

Kom på ett skönt yogapass på lunchen och vara tillbaka på jobbet som en ny människa! Lunchyogan är för dig som känner att du vill röra på dig under lunchen, sträcka på kroppen och hitta balansen.


Jag är utbildad på Yoga för alla, mer information om utbildningen hittar du här Yoga för alla

Jag är utbildad på MediYoga Institutet, mer information om det hittar du här Mediyoga.


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close