MASSAGE

Har du ont någonstans eller känner du dig spänd? Vill du unna dig själv eller en vän något extra? Eller vill du investera i dina anställdas fysiska och mentala hälsa?

Jag erbjuder massage för privatpersoner och företag. Dagligen utsätts våran kropp för utmaningar och i dessa Corona-tider är det extra viktigt att tänka på sin fysik. Kanske jobbar du hemifrån och har inte tillgång till lika god ergonomi som på kontoret och behöver mjuka upp muskulaturen och sinnet.

Svensk klassisk massage är känd över hela världen och kallas också klassisk massage. Musklerna och bindväven stimuleras genom cirkulerande rörelser i form av strykningar och knådningar för att öka blodcirkulationen. Denna typ av massage är både läkande och djupgående och gör musklerna både starkare och smidigare.

Pris privatperson

60 minuter – 590 SEK

30 minuter – 350 SEK

Företagsmassage

För företagskunder ser prisbilden olika ut beroende på tid, antal personer och gånger. Vänligen kontakta mig för att diskutera era behov.


”Our bodies communicates to us clearly and specifically, if we are willing to listen” Anonym


Jag är utbildad massageterapeut sen 1995 vid Bromma Massage och Terapeutskola. 2010 byggde jag på min utbildning på Hälsoteket, mer information om utbildningen hittar du här Hälsoteket.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close